Σπυράκη: Γίνεται μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό

Για μυστική διπλωματία στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, δια της εκπροσώπου Τύπου, Μαρίας Σπυράκη, ζητώντας άμεση ενημέρωση στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει τη μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Κρατά στο σκοτάδι τους πολίτες. Η ΝΔ επαναλαμβάνει ότι ο κ. Τσίπρας δεν διαθέτει την πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα. Ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να ενημερώσει τη βουλή καθώς φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις επιλογές του», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη.

Με αφορμή τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, η κ. Σπυράκη μίλησε για ένα τέταρτο μνημόνιο που φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης: «Μετά από τρία χαμένα χρόνια με το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, η κυβέρνηση υπογράφει και ψηφίζει το τέταρτο μνημόνιο. Μειώνει ξανά τις συντάξεις και το αφορολόγητο, αυξάνει κι άλλο τις ασφαλιστικές εισφορές, αυξάνει και τον ΕΝΦΙΑ ακόμη και για τους οικονομικά πιο αδύναμους πολίτες. Αυξάνει και την αγανάκτηση των πολιτών που δεν αντέχουν άλλα χαμένα χρόνια».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΥΣΤΙΚΗ, ΣΠΥΡΑΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!