Σπίρτζης: Κάθε βδομάδα και μια νέα διάταξη πρόσθετων μετακλητών (πίνακας)

«Κάθε εβδομάδα σχεδόν έχουμε μια τουλάχιστον τροποποίηση, στον Νόμο του επιτελικού κράτους και στους οργανισμούς των Υπουργείων και των δημόσιων φορέων, που προβλέπουν νέους μετακλητούς συνεργάτες, νέους διορισμούς, νέες αμοιβές, κατ’ εξαίρεση τοποθετήσεις και όλα τα συναφή που βοηθούν για να ολοκληρωθεί το ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ της ΔΕΞΙΑΣ.», σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη.

Αναλυτικά:

Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τις φωνές και την αγωνία (;;;;;;;;;) που εξέφραζαν τα στελέχη της ΝΔ και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αξιωματική αντιπολίτευση, για τους Μετακλητούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, παρά τον μειωμένο αριθμό.
Ούτε τα δημοσιεύματα καταγγελιών για το κομματικό κράτος, που δήθεν έστηνε ο ΣΥΡΙΖΑ, στη δημόσια διοίκηση (δείτε το επισυναπτόμενο 1)
Μετά το Νόμο του ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, τις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης και τους εκατοντάδες ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ μετακλητούς που προβλέφθηκαν, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν πτοήθηκε.
Φαίνεται ότι δεν καλύφθηκε σε διορισμούς η λίστα στελεχών της ΝΔ.
Έτσι κάθε εβδομάδα σχεδόν έχουμε μια τουλάχιστον τροποποίηση, στον Νόμο του επιτελικού κράτους και στους οργανισμούς των Υπουργείων και των δημόσιων φορέων, που προβλέπουν νέους μετακλητούς συνεργάτες, νέους διορισμούς, νέες αμοιβές, κατ’ εξαίρεση τοποθετήσεις και όλα τα συναφή που βοηθούν για να ολοκληρωθεί το ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ της ΔΕΞΙΑΣ.
Σήμερα σε Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, προβλέπονται 61 άτομα για το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τους φορείς του.
Προφανώς από τις αρχές Ιουλίου ως σήμερα δεν έφτασαν και το επιτελικό κράτος της ΝΔ, την ημέρα της ψηφοφορίας κατέθεσε στο ίδιο νομοσχέδιο, τροπολογία για 28 θέσεις μετακλητών στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Σε ένα χρόνο διακυβέρνησης οι μετακλητοί αριθμούν κάποιες χιλιάδες.

Όχι σεμνά και ταπεινά, αλλά όπως ταιριάζει στο «αυτοκρατορικό ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ», με: ειδικό αυξημένο μισθολόγιο, επιπλέον επιδόματα, υψηλόβαθμες και υψηλόμισθες θέσεις, απόρρητα κονδύλια και άλλα πολλά….
Δίνουμε έναν πρώτο πίνακα (δείτε το επισυναπτόμενο 2) που δείχνει τι γίνεται, τι έλεγαν και τι κάνουν.
Θα επανέλθουμε…

Πίνακας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!