Σκουρλέτης: Μπορεί να πάμε σε εκλογές ανά πάσα στιγμή

«Ο χρόνος των εκλογών εξαρτάται και από τις εξελίξεις στην Ευρώπη και από τις κοινωνικές αντιστάσεις αλλά και από έναν ενδεχόμενο εκτροχιασμό… λόγω της καθολικής αποτυχίας της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Κι αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή», είπε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Κρατικό ραδιόφωνο ο κ. Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «στην Ελλάδα σήμερα η αλήθεια είναι ότι, ενώ έχουμε μια κοινωνία η οποία δεν πιστεύει στο δρόμο που έχει επιλεγεί, δεν εμπνέεται απ΄ αυτόν, δεν βλέπει ένα φως στο βάθος του τούνελ, την ίδια στιγμή αυτή η απογοήτευση δεν μεταφράζεται σε μια ενεργή αντίσταση και αντίδραση. Νομίζω ότι έγκειται περισσότερο σε μια μαζική, συλλογική κατάθλιψη και κυρίως όμως στον φόβο. Ο φόβος είναι αυτός πάνω στον οποίο βασίζεται η κυβέρνηση, τον τροφοδοτεί, τον καλλιεργεί, έτσι ώστε όχι να κερδίζει η ίδια, αλλά ουσιαστικά να αδρανοποιεί τις κοινωνικές αντιστάσεις».
Ερωτηθείς δε σχετικά με τις δηλώσεις τα κυβερνητικών στελέχώνοτι υπάρχει πλεόνασμα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δεν βλέπω κανένα πλεόνασμα το οποίο να ανταποκρίνεται σε μια πραγματική εικόνα της οικονομίας όπου, βάζοντας κάτω τα έσοδα και τις δαπάνες, έχοντας όμως κανείς πληρώσει τις υποχρεώσεις του, να προκύπτει ένα υγιές πλεόνασμα. Εδώ το πλεόνασμα είναι καθαρά ένα λογιστικό μέγεθος το οποίο έχει προκύψει από τη στάση πληρωμών ουσιαστικά που έχει υιοθετήσει ως πρακτική η κυβέρνηση, από το τσεκούρωμα των οποιωνδήποτε επενδυτικών δαπανών και από την καθυστέρηση επιστροφής του ΦΠΑ. Νομίζω ότι αυτό, όσο και να το τραβήξουν, κάποια στιγμή θα καταρρεύσει και θα φανεί η πραγματική εικόνα της οικονομίας«.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ


Αφήστε μια απάντηση