ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς «καλύπτει» το «δίκτυο διαφθοράς» στη Β. Ελλάδα

Επανέρχεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην καταδίκη Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και ρίχνει… λάδι στη φωτιά, με νέα ανακοίνωσή του, βάζοντας στο κάδρο αυτή τη φορά και τον τέως περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, που εξέπεσε του αξιώματός του λόγω καταδίκης.

Η υπόθεση Παπαγεωργόπουλου δεν είναι η μόνη σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί «αν συνυπολογίσουμε και την υπόθεση του επίσης καταδικασθέντα και έκπτωτου από το αξίωμά του κ. Ψωμιάδη, ο οποίος ενώ μάλιστα ήταν υπόδικος είχε χριστεί και υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, γίνεται εμφανές ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς και διαπλοκής που τυγχάνει της πολιτικής κάλυψης κεντρικά από το κόμμα της Ν.Δ και τον πρωθυπουργό».

Οι ίδιοι που έχουν κάνει σημαία τους τον αγώνα κατά της ανομίας, στέκονται αλληλέγγυοι και καλύπτουν τις πράξεις των στελεχών τους που καταχρώνται χρήματα του ελληνικού δημοσίου και του ελληνικού λαού, υπογραμμίζει.

Σχολιάζοντας την παλαιότερη στάση του Πρωθυπουργού απέναντι στον σε ισόβια καταδικασθέντα τέως δήμαρχο σημειώνει: «Είναι πρωτοφανής όσον αφορά στην πολιτική κάλυψη που έτυχε από την πρώτη στιγμή, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά… δεν υπάρχει προηγούμενο πρωθυπουργού τόσο ανενδοίαστα να στηρίζει υπόδικο κομματικό του στέλεχος, με προφανή σκοπό τον επηρεασμό της δικαιοσύνης και της κοινής γνώμης» και ρωτά τον Αντώνη Σαμαρά εάν αισθάνεται την ανάγκη να πει τίποτα έστω και τώρα.

Ποίκιλα ερωτήματα για τη μη διαγραφή του από ΝΔ

Για την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Β. Παπαγεωργόπουλου, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η σχετική απόφαση από πλευράς ΝΔ μετά την καταδίκη του πρώην δημάρχου και μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και όχι για διαγραφή του, προκαλεί ποικίλα ερωτήματα σχετικά με την έκταση της υπόθεσης, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και τον προορισμό των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία του δήμου».

 

Διαβάστε επίσης:
Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο
Τσίπρας: «Δεν ήταν ο κ. Σαμαράς που τον θεωρούσε ‘έντιμο άνθρωπο’;»
ΣΥΡΙΖΑ: Διαχρονικά η ΝΔ «μήτρα» διαφθοράς και διαπλοκής
Παπαγεωργόπουλος: Πολιτική η δίκη μου επειδή το… κλίμα ζητεί αίμα πολιτικών
Μπουτάρης: Θα διεκδικήσουμε την επιστροφή των χρημάτων
«Δε θα πεθάνουμε εμείς, κ. Παπαγεωργόπουλε»
«Δεν έζησε ποτέ έντιμο βίο ο Παπαγεωργόπουλος»
«Θα πεθάνουν από τύψεις πολιτική αγωγή και Μπουτάρης»

Ψωμιάδης: Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, σπάζοντας τις κομματικές αλυσίδες
Από το ΣτΕ ζητεί το δίκιο του ο Π. Ψωμιάδης
Ψωμιάδης: «Υφίσταμαι διώξεις πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα»
Ψωμιάδης: Αχάριστη η ΝΔ, αλαζόνας ο Τζιτζικώστας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!