ΣΥΡΙΖΑ: Μόνος κερδισμένος τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές αλυσίδες

«Απαράδεκτη και αντιδραστική απόφαση από κάθε άποψη», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Και προσθέτει: «Η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου όταν από τη μια πλευρά σφαγιάζει τα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων και από την άλλη αυξάνει τις μέρες και τις ώρες που οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν. Πρόκειται για άλλη μια ισοπεδωτική ενέργεια που στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, ενώ οδηγεί στη θανατική καταδίκη το μικρομεσαίο εμπόριο που θα οδηγηθεί σε ακόμα περισσότερα λουκέτα, ανατροφοδοτώντας έτσι το φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας . Μόνος κερδισμένος είναι τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές αλυσίδες που θα ωφεληθούν από την ανακατανομή του μειωμένου τζίρου. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει τώρα πίσω αυτό το μέτρο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αναφέρουν ότι «η κασέτα του ΣΥΡΙΖΑ κόλλησε στο παρελθόν. Δεν κατάλαβε τίποτα ούτε από το σημερινό γιορτινό κλίμα. Η σημερινή του ανακοίνωση αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα είναι δύναμη αντίδρασης και μιζέριας».

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!