ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση τελειώνει το κοινωνικό κράτος

Τρόικα και κυβέρνηση ετοιμάζονται να θυσιάσουν τους πάντες και τα πάντα μετά το καλοκαίρι, εκτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στόχος της κυβέρνησης Σαμαρά είναι να τελειώσουν το κοινωνικό κράτος. «Η μνημονιακή πολιτική θυσιάζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Παιδεία, την Υγεία στέλνοντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία, στερώντας  από μια εξαθλιωμένη κοινωνία και τα τελευταία οχυρά κοινωνικής προστασίας», τονίζει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Τα λόγια και τα έργα των υπουργών της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά δεν αφήνουν περιθώρια παρανόησης: Στόχος τους να τελειώνουν με το κοινωνικό κράτος.

Η μνημονιακή πολιτική θυσιάζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Παιδεία, την Υγεία στέλνοντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία, στερώντας  από μια εξαθλιωμένη κοινωνία και τα τελευταία οχυρά κοινωνικής προστασίας.

Ειδικότερα, μετά και τις δηλώσεις των υπουργών για τα ζητήματα της Παιδείας, τρόικα και κυβέρνηση ετοιμάζονται να θυσιάσουν τους πάντες και τα πάντα μετά το Καλοκαίρι.

Η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, που πλήττεται από την καταστροφική πολιτική, μπορεί,  με τους αγώνες της, να ανατρέψει αυτά τα σχέδια και να προστατεύσει τις κοινωνικές υπηρεσίες, ανοίγοντας  τον δρόμο για μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στο λαό και στη χώρα».

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Αφήστε μια απάντηση