ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Σκανδαλώδης η παραμονή Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο λόγω εκλογών

Την αντικατάσταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ζητεί, με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Όπως λέει, «αντίθετα με την πάγια πρακτική των τελευταίων δεκαετιών, δεν έχουν αντικατασταθεί οι πολιτικοί προϊστάμενοι των κρίσιμων υπουργείων (Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Επικρατείας)», ενώ επικεντρώντας στο Μ. Χρυσοχοΐδη τη χαρακτηρίζει «σκανδαλώδη», καθώς «είναι υπεύθυνος για την τάξη στην προεκλογική περίοδο και την ημέρα των εκλογών» και «ταυτόχρονα είναι υποψήφιος βουλευτής και με ενέργειές του επιχειρεί να αξιοποιήσει τη θέση του με στόχο να αποκομίσει προσωπικό εκλογικό όφελος».

«Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό, έστω την ύστατη ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του. Να περιορίσει τη λήψη αποφάσεων στα απολύτως αναγκαία και επείγοντα. Να παρέμβει ώστε να υπάρξει ταχεία και πλήρης οργανωτική προετοιμασία για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Να αντικαταστήσει αμέσως τουλάχιστον τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με πρόσωπο κοινής εμπιστοσύνης», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]