ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Εφεδρεία ίσον απολύσεις και υποβάθμιση υπηρεσιών προς τους πολίτες - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Εφεδρεία ίσον απολύσεις και υποβάθμιση υπηρεσιών προς τους πολίτες

Σκληρή γλώσσα κατά των συνεταίρων στην κυβέρνηση χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με αφορμή την επαναφορά στο προσκήνιο της πολιτικής και της αντιπαράθεσης του μέτρου της εφεδρείας στο Δημόσιο. «Το αντεργατικό και αντισυνταγματικό μέτρο της εφεδρείας θα οδηγήσει σε απολύσεις χιλιάδων δημόσιων υπαλλήλων, ενώ σε συνδυασμό με τις ισοπεδωτικές μειώσεις των δαπανών και τις καταργήσεις-συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών θα χειροτερεύσει ακόμα περισσότερο την παροχή δημόσιων υπηρεσιών προς τους πολίτες», σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

Και συμπληρώνει: «Ο αναγκαίος επανασχεδιασμός του δημόσιου τομέα, που θα βοηθήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και θα ανατάξει την οικονομία, δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την καταστροφική και ανάλγητη πολιτική του μνημονίου που προωθεί τις μαζικές απολύσεις, τις περικοπές και την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αγαθών».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!