Συνεδρίασε το νέο συντονιστικό ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, υπό τον Βερναρδάκη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, η συνεδρίαση του οργάνου για τον πολιτικό συντονισμό μεταξύ των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση και στηρίζουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία υπό τον συντονισμό του Υπουργού επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Αντικείμενο της συνάντησης, σύμφωνα με τη σχεική ανακοίνωση, ήταν η ενημέρωση σχετικά με το αυριανό eurogroup καθώς και η ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές, Τρίτη, 13 Ιουνίου.

Επίσης, αποφασίστηκε η επιτροπή να ασχοληθεί το επόμενο διάστημα με το θέμα των Συμβασιούχων στη Δημόσια Διοίκηση και με την μεταφορά όλων των δημόσιων υπηρεσιών αποκλειστικά σε κτίρια του δημοσίου.

Στην επιτροπή συμμετέχουν ο Παναγιώτης Ρήγας, Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Σγουρίδης, Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο Κώστα Διάκος, Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων και η Νίκη Καρδακάρη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ, ΑΝΕΛ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!