Συνάντηση Βενιζέλου – Κατσιφάρα για Ολυμπία

Με τους θεσμικούς εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα και βουλευτές και δήμαρχους του νομού Ηλείας, για το θέμα της Ολυμπίας Οδού, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι Θάνος Μωραΐτης και Χρήστος Γκόκας, εισηγητές της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για θέματα ανάπτυξης.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκε το επιτακτικό αίτημα της περιοχής να μην εγκαταλειφτεί η Ολυμπία Οδός. Ο Β. Βενιζέλος διαβεβαίωσε τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής ότι το ΠΑΣΟΚ καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθούν όλα τα έργα υποδομής και ιδίως οι οδικοί άξονες και ότι αναμένεται η ολοκληρωμένη εισήγηση του διαπραγματευτή που έχει οριστεί  από την Κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι αντιλαμβάνεται απολύτως την κρισιμότητα που έχει για την ανάπτυξη και την προοπτική της περιοχής η εκτέλεση του έργου αυτού.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]