Συνάντηση Τσίπρα με Τραμπ τον Οκτώβριο

Την πόρτα του Λευκού Οίκου αναμένεται να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, καθώς «κλείδωσε» η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» η ημερομηνία που έχει επιλεγεί για τη συνάντηση που θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ντόναλντ Τραμπ, είναι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του επόμενου μήνα. Η επίσημη ανακοίνωση για το ταξίδι του Πρωθυπουργού θα γίνει, εφόσον οριστικοποιηθεί και τυπικά η ημερομηνία.

«Φορτωμένο» πρόγραμμα μέχρι τέλος του χρόνου

Ο Αλέξης Τσίπρας, μέχρι το τέλος του έτους, αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών για την περιοχή των δυτικών Βαλκανίων, την κοινωνική Ευρώπη και τις επενδύσεις στη χώρα μας.

Αναλυτικά:

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί στο Ταλίν, για το Συμβούλιο Κορυφής με αντικείμενο την ψηφιακή πολιτική.

Στις 3 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχει στην τετραμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας.

Στις 9 και 10 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία η τρίτη Σύνοδος Κορυφής των χωρών του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις 9 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στην Αθήνα η ευρωαραβική Διάσκεψη Κορυφής.

Στις 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Γκέτεμποργκ, στη Σουηδία, η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της ανεργίας και το κοινωνικό κράτος.

Στις 24 Νοεμβρίου θα συγκληθεί στις Βρυξέλλες η Σύνοδος Κορυφής Ατλαντικής Εταιρικής Σχέσης.

Το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία τουλάχιστον δύο συναντήσεις κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου.

Στις 14-15 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαίκό Συμβούλιο Κορυφής, στις Βρυξέλλες.

Πηγή: Real News

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ, ΤΡΑΜΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!