Συνάντηση Σγουρού με Μανιάτη -Τι είπαν για υποψηφιότητες κεντροαριστεράς

Τα θέματα της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός νέου, Σοσιαλδημοκρατικού Κινήματος που θα προέρχεται από την κοινωνία και θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό υπέρ του πολίτη, αλλά και τις διαδικασίες για την απρόσκοπτη, διαφανή, αξιόπιστη διεξαγωγή της ψηφοφορίας συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με τον υποψήφιο Γιάννη Μανιάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο της συνάντησης τους, βρέθηκε και το θέμα των υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του νέου φορέα. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, ο κ. Σγουρός στην διάρκεια της συνάντησης του, με την Φώφη Γεννηματά, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα. 

Ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν το έχει πράξει. Πάντως στην συνάντηση του, με τον Γ. Μανιάτη, το θέμα των προσώπων, τέθηκε και πάλι.

Ταυτόχρονα, οι δυο άνδρες συμφώνησαν πως η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι ευκαιρία για μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στο νέο αυτό εγχείρημα.

Ο Γιάννης Σγουρός επεσήμανε ότι το πριν και το μετά της εκλογικής διαδικασίας θα κρίνει πάρα πολλά για την επιτυχία και διάρκεια του νέου ξεκινήματος που θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από παθογένειες του παρελθόντος.

Ο Γιάννης Μανιάτης συμφώνησε απόλυτα και προσέθεσε ότι προσέρχεται ως υποψήφιος με σφραγίδα αξιοπιστίας το έργο του, αλλά και τις προτάσεις του για μια Ελλάδα της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της εθνικής αυτοπεποίθησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!