Οι σημειώσεις του Τσίπρα από την ομιλία Μητσοτάκη (φωτο)

Σημειώσεις από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία, κρατούσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ακολουθεί, ο κ. Τσίπρας εστίαζε στα κυριότερα σημεία της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιούσε «σκληρή»  γλώσσα για την κυβέρνηση από το βήμα της Ολομέλειας.

Ενδεικτικά, ο κ. Τσίπρας σημείωνε λέξεις και φράσεις από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, όπως: «εκλογές», «κυβέρνηση-οπερέτα», «μαζί στις πλατείες», «παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», «παιδί για όλες τις δουλειές», «προσαρμοσμένα μέτρα πριν τελειώσει…», «τέλη Αυγούστου, πιο ακριβός ο δανεισμός», «μεσοπρόθεσμα σε δισ. μέτρα».

Καθώς φαίνεται, σε αυτά τα σημεία είχε εστιάσει ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να απαντήσει, κατά τη δευτερολογία του, στον κ. Μητσοτάκη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΜΙΛΙΑ, ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΤΣΙΠΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!