Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ

Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για την πολιτική που ακολουθει η κυβέρνηση θα πραγματοποιηθούν την 7η Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Οπως έχει γίνει γνωστο, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ οργανώνουν συγκέντρωση, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, ενόψει του συλλαλητηρίου, θα γίνει σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών στο ξενοδοχείο «Imperial», όπου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου και θα παρουσιαστούν στοιχεία από την ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε ξεχωριστό συλλαλητήριο, την ίδια μέρα και ώρα, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οσον αφορά δε στο πρόγραμμα των πολιτικών κατά την επισκεψη τους στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου, 7 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από μικρή ομάδα υπουργών, θα παραστεί στην τελετή αγιασμού και θα μιλήσει σε εκδήλωση με την παρουσία εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στις 14 ή στις 15 Σεπτεμβρίου και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου, θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και, σε αντίθεση με πέρυσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δώσει και συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται για τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη (9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου), ενω ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ, αλλά η ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΔΕΘ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση