Σέρρες: Έργα και ημέρες της Χ.Α

Σημαντικές ανακατατάξεις, αλλά και ορισμένες «σκοτεινές» υποθέσεις  σημειώθηκαν στην πόλη των Σερρών, μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο Ιωάννης Σεδαρίδης,  διαγραμμένο μέλος της Χ.Α ,έχει υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά οκτώ στελεχών της οργάνωσης, ανάμεσά τους και ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Στη μηνυτήρια αναφορά του κάνει λόγο για άρνηση της τοπικής οργάνωσης να πληρώσει τα χρωστούμενα σε επαγγελματίες της περιοχής, συνοδευόμενη με αντίστοιχε απειλές.

Αναφέρει ακόμη ότι και ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν στο όνομά του, τον οποίο τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης αρνούνται να πληρώσουν παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει ότι τα λειτουργικά έξοδα θα πληρώνονται από την κρατική χρηματοδότηση.

Επιπλέον, την περιοχή απασχολεί και η παραίτηση του πρώην βουλευτή της οργάνωσης Νικήτα Σιώη, τη θέση του οποίου κατέλαβε ο υποψήφιος γαμπρός του αρχηγού, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιώης παραιτήθηκε επισήμως λόγο «φόρου εργασίας», ωστόσο, ψίθυροι αναφέρουν ότι εξωθήθηκε για να πάρει τη θέση του ο σύντροφος της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Μάλιστα ο Σιώης διορίστηκε  μετέπειτα έμμισθος υπάλληλος της Βουλής, ενώ, όπως ισχυρίζεται ο Σεδαρίδης, έχει στην κατοχή του και χρησιμοποιεί το Ι.Χ. Αυτοκίνητο της Βουλής που χορηγήθηκε στον βουλευτή Σερρών του κόμματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΩΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!