Σε προληπτική καραντίνα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 23 Απριλίου 2021 - 13:00
  • Comments Off

Σε προληπτική καραντίνα, με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ έθεσε εαυτόν την Παρασκευή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, επειδή συναντήθηκε με συνάδελφό του βουλευτή, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπ. Λιβανός συνάντησε τον βουλευτή στο γραφείο του, τηρώντας τις προβλεπόμενες οδηγίες (χρήση μάσκας, διατήρηση αποστάσεων, ανοικτά παράθυρα).

Ο κ. Λιβανός, αμέσως μόλις ενημερώθηκε από την ιατρική υπηρεσία της Βουλής, υπεβλήθη σε διαγνωστικό τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Το τεστ θα επαναληφθεί στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Η προγραμματισμένη συμμετοχή του ΥΠΑΑΤ στον εορτασμό της 195ης Επετείου της Εξόδου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, καθώς και το πρόγραμμά του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, δεν θα πραγματοποιηθούν.

 Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του, με τηλεργασία.

Όλοι οι συνεργάτες του Υπουργού θα υποβληθούν σε τεστ, ενώ θα γίνει απολύμανση στο κτήριο του ΥΠΑΑΤ, επί της οδού Αχαρνών 2.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]