Σε εξέλιξη μήνυση κατά του Λεβέντη από πρώην πολιτευτή του

Σε εξέλιξη είναι η υπόθεση της αγωγής κατά του Βασίλη Λεβέντη που κατέθεσε ο κάτοικος Παιανίας κ Νικόλαος Γεωργίου και πρώην πολιτευτής του κόμματος της οποίας τον κατηγορεί για ηθική βλάβη προσβολή της προσωπικότητάς του και άλλες παραβάσεις.Όπως αναφέρει ο κύριος Γεωργίου ο πρόεδρος της πρώην παράταξής του τον κορόιδεψε καθότι παρά το γεγονός πως είχε δηλώσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα έγγραφα που τους έβαζε να υπογραφούν τα οποία υπάρχουν  ότι κάθε έξι μήνες οι βουλευτές του κόμματος θα παραδίδουν την έδρα του για τον αμέσως επόμενο στη λίστα δεν τήρησε τη δέσμευση του αυτή με αποτέλεσμα να τον υποβιβάσει αξιακά.
Επίσης ο δικηγόρος του κ Μπαρτζωκης Γιώργος ιδρυτής του κόμματος δανειοληπτών και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας κατηγορεί τον κ λεβέντη για εκβιασμό κ απειλές ώστε να φύγει από την υπόθεση αγωγής του κυρίου Ν Γεωργίου τον οποίον τον εκπροσωπεί. Η υπόθεση έχει γίνει συζητήσιμη από τον Ιανουάριο 2019κ αναμένουμε την απόφαση της Ελ. Δικαιοσύνης.
Ο κ Γεωργίου πιστεύει στην ελληνική δικαιοσύνη κ καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους να τιμωρήσουν την Ένωση Κεντρωων ώστε να μην εισέλθει στο κοινοβούλιο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΝΥΣΗ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!