σε-αυτά-τα-μέρη-θα-κάνουν-διακοπές-οι-πο-929107
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 02.08.2021 | 12:53

Σε αυτά τα μέρη θα κάνουν διακοπές οι πολιτικοί αρχηγοί

Οι πολιτικοί αρχηγοί μετά το κλείσιμο της Βουλής θα περάσουν τον χρόνο τους εκτός Αθηνών για να κάνουν τις διακοπές τους.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη έχει επισκεφθεί τα Χανιά και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει εκεί τις διακοπές του και ίσως βρεθεί και στο εξοχικό του στην Τήνο. Όλα αυτά, ενώ παράλληλα έχει μπροστά του την διαχείριση της πανδημίας, μέσα στο καλοκαίρι, και τα ανοδικά νούμερα των κρουσμάτων , αλλά και τον σχεδιασμό της ΔΕΘ στην οποία θα προωθήσει τον προγραμματισμό για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Αλέξης Τσίπρας

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας θα περάσει τις διακοπές του στο εξοχικό που νοικιάζει στο Σούνιο, ενώ είναι πάντα θορυβημένος με τις θεωρίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνει σε πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο.

Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά δεν έχει κλείσει ακόμη τις διακοπές της, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα περάσει και τον φετινό της καλοκαίρι στην Σύρο. Η κ. Γεννηματά έχει αρκετά πράγματα να σκεφτεί στις διακοπές της. Αρχικά, τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη αρχηγού κόμματος αλλά και την πιθανότητα πρόωρων εκλογών.

Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αφού εξασφάλισε ξανά την θέση του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ θα περάσει τις διακοπές του στο εξοχικό που νοικιάζει στον Θεολόγο

Γιάννης Βαρουφάκης

Ο Γιάννης Βαρουφάκης θα περάσει τις διακοπές του στην Αίγινα, μετά τις εσωκομματικές διαμάχες με την κ. Αδάμου.