Σαμαράς στην Κ.Ο της ΝΔ: «Θυμίστε στον κόσμο ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τρομοκράτες»

«Τα δύσκολα πέρασαν, τώρα έχει μόνο προς τα πάνω», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «σύντομα, σε λίγα χρόνια θα βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο που ήμασταν προ κρίσης, αλλά σε πιο στέρεες βάσεις».

Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμη ότι «η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο μεταίχμιο, σε ιστορικό σταυροδρόμι» και επιτέθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι όλος ο κόσμος συγχαίρει την Ελλάδα, αλλά μέσα στη χώρα κάποιοι το αμφισβητούν. Είναι είπε, εκφραστές της μιζέριας, «αυτοί που για εχθρό τους έχουν ορίσει την επιτυχία της χώρας».

Θέλουν να μας γυρίσουν πίσω στα μνημόνια. Ενοχλήθηκαν που βγήκαμε μόνοι μας στις αγορές. Αλλά δεν θα υπάρξουν νέα μνημόνια, ούτε νέα μέτρα λιτότητας», είπε ο ίδιος.

«Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίσιμο μεταίχμιο, σε ιστορικό σταυροδρόμι. Ποτέ δεν έγιναν τόσες μαζεμένες μεταρρυθμίσεις. Ποτέ δε διορθώθηκαν τόσες μακροχρόνιες αγκυλώσεις και τόσο σύντομα. Και τώρα που όλοι διαισθάνονται ότι η χώρα γυρίζει σελίδα, κάποιοι δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα να μην αφήσουν τη χώρα να σηκωθεί», ανέφερε.

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Σαμαράς είπε στους βουλευτές του: «Θυμίστε στον κόσμο ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τρομοκράτες».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!