Σάλος από τις φωτογραφίες Πορτοσάλτε για τον «εξαφανισμένο του 2018»

Σάλος έχει προκληθεί από τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε και που αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον Αλ. Τσίπρα.

Δεν τον κατονομάζει εν τούτοις η αναφορά του στον «εξαφανισμένο το καλοκαίρι του 2018» παραπέμπει στον Πρωθυπουργό, τον οποίο αναζητούσαν όλοι μετά τις 15 Αυγούστου αφού ουδείς γνώριζε το μέρος που είχε επιλέξει για τις διακοπές του.

Ο Άρης Πορτοσάλτε πάντως δεν κάνει αναφορά στο πρόσωπο. Δημοσιοποιεί δύο φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων έχει τραβηχτεί στο πίσω μέρος μιας θαλαμηγού και απεικονίζει έναν άντρα καθήμενο να απολαμβάνει τη θέα κρατώντας ένα πούρο χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του.

Η δεύτερη είναι από το εσωτερικό, κατά πάσα πιθανότητα της θαλαμηγού και συγκεκριμένα στο σαλόνι. Απεικονίζει έναν άντρα που προσομοιάζει του Αλέξη Τσίπρα χωρίς ωστόσο να είναι σαφές για ποιον πρόκειται.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος σχολιάζει ως εξής:

Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!

Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018.

Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά.. pic.twitter.com/zu8FB8xWqp

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!