Σ. Τσιτουρίδης: «Προκαλεί ο Σημίτης, επισφράγισε τις γκρίζες ζώνες»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 6 Απριλίου 2021 - 12:59
  • Comments Off

Σ. Τσιτουρίδης: «Προκαλεί ο Σημίτης, επισφράγισε τις γκρίζες ζώνες»

«Οι ενέργειες Σημίτη ουσιαστικά επισφράγισαν την τουρκική ιστορία περί γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο. Το παράνομο Σύμφωνο Τουρκίας-Λιβύης βρίσκει πάτημα στη Συμφωνία της Μαδρίτης. Περίμενα αντίδραση από την κυβέρνηση της ΝΔ, την οποία όμως κοσμούν ανεπάγγελτοι γυρολόγοι της Σημιτικής εποχής.»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο  Σάββας Τσιτουρίδης, (Radio North 98 ), διευκρινίζοντας πάντως ότι «δεν εκπροσωπεί τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή».

«Μου κάνει εντύπωση πώς σε μια ευαίσθητη, κρίσιμη εποχή, που έχουμε με την Τουρκία διερευνητικές επαφές, αναμένονται εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά , έρχεται ο πρώην πρωθυπουργός να πει ότι η δική του πολιτική, η οποία κατέληξε στο γκριζάρισμα του Αιγαίου, ήταν μια υπεύθυνη εθνική στάση και η πολιτική των κυβερνήσεων του κ,. Καραμανλή ήταν μια πολιτική ανεύθυνη», δήλωσε.

Ο κ. Τσιτουρίδης εξέφρασε τη δυσφορία του για την απουσία αντίδρασης από την κυβέρνηση λέγοντας: «Περίμενα αντίδραση από τη Ν.Δ. Το ότι ανεπάγγελτοι γυρολόγοι της Σημιτικής εποχής κοσμούν σήμερα το κυβερνητικό σύστημα του κ. Μητσοτάκη είναι προφανές. Και μάλιστα μου κάνει εντύπωση πως η στρατολόγηση καιροσκόπων και γυρολόγων στην πολιτική θεωρείται από κάποιες πλευρές ως κεντρώο άνοιγμα του σημερινού συστήματος εξουσίας.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΙΜΙΤΗΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!