ρανταπλάν-τις-μαγκιές-αλλού-σφαγή-1127492
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 25.01.2023 | 21:52

«Ρανταπλάν, τις μαγκιές αλλού» – Σφαγή Γεωργιάδη και Πολάκη στη Βουλή

“Πρόταση δυσπιστίας”: «Κόκκινο» χτύπησε η ένταση στη Βουλή μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη.

Παίρνοντας τον λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανέφερε απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη: «Υπήρχε ένας σκύλος ο Ραν Ταν Πλαν που του πάταγαν το πόδι στο πρώτο καρέ και σφάδαζε μετά από τέσσερα καρέ. Ο μεγάλος λεβέντης των Σφακίων να ονομάζεται Ραν Ταν Πλαν. Καταθέτω στα πρακτικά το μήνυμα Παππά σε Καλογρίτσα που το δικαστήριο το έκρινε γνήσιο.

Καλογρίτσας σε Πολάκη, «είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου». Και έχει μέσα όλο το διάλογο. Ερωτώ κ. Ραν ταν πλαν, συγγνώμη κύριε Πολάκη. Έρχεσαι τώρα μετά από ένα χρόνο και πουλάς μαγκιά εσύ σε μένα; Αυτός που δε που κατέθεσε ότι μου έδωσε ο Φρουζής 2 εκατομμύρια είναι σήμερα στη μπουζού. Σ’ αυτόν τον απατεώνα αναφέρεσαι. Κανένας δεν σε έχει ορίσει εισαγγελέα και δικαστή, άρα τις μαγκές σου να τις κάνεις στον Καλογρίτσα, να του κάνεις μήνυση που σου είπε βγάλε τον σκασμό και τον έβγαλες, Ραν ταν Πλαν».

Παίρνοντας τον λόγο η Νάντια Γιαννακοπούλου εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «καφενειακούς διαλόγους». «Λυπάμαι και ντρέπομαι για το επίπεδο σε μια κορυφαία διαδικασία με αυτούς τους καφενειακούς διαλόγους. Μας θλίβει και μας κάνει να ντρεπόμαστε, δεν μπορείτε να το επιτρέπεται κύριε Πρόεδρε».

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση του στο facebook . Όπως ανέφερε ο Παύλος Πολάκης

«Με είπες Ρανταπλάν. Δεν θα ανταποδώσω, αποκαλώντας σε τον μεγαλύτερο ΚΛΟΟΥΝ που έχει περάσει από τη Βουλή. Δεν θα το κάνω γιατί αντιλαμβάνομαι τον πανικό που σε έχει πιάσει πως σε λίγο η χώρα θα απαλλαγεί όχι μόνο από εσάς αλλά και από τους Ντογιάκους και τους Καψιμάληδες. Καταλαβαίνω κακομοίρη μου ότι βλέπεις να έρχεται ΦΥΛΑΚΗ και τρέμεις!!!

Υγ Άλλωστε μόνο οι χαρακτηρισμοί λαδεμπορας και μαυραγορίτης της κατοχής σου ταιριάζουν!!»