Ραγκούσης σε Χαρδαλιά: Δεν σκύψαμε μαζί στο ράσο του ιερέα

Μήνυμα στο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, αλλά και στην κυβέρνηση να εγκαταλείψει την προσπάθεια διάχυσης της ευθύνης για την αρνητική τροπή που παίρνει η μάχη έναντι στην πανδημία, έστειλε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, και ταυτόχρονα τον εγκάλεσε προσωπικά για το χειροφίλημα σε ιερέα κατά παράβαση των μέτρων προστασίας.

«Η αλήθεια είναι πως για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής δεν θα είναι ούτε ευθύνη των πολιτών, ούτε ευθύνη της Αυτοδιοίκησης, ούτε της αντιπολίτευσης, η οποία σας έχει στηρίξει ειδικά στο θέμα της πανδημίας, κατά πρωτοφανή για τα ελληνικά πολιτικά πράγματα της χώρας τρόπο» τόνισε ο κ. Ραγκούσης στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας στον οποίο καταλόγισε ότι ακολούθησε στη Βουλή τη χθεσινή γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη, «ο οποίος βγήκε στον ελληνικό λαό και είπε ότι ό,τι γίνει από εδώ και πέρα μαζί θα φταίμε».

Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι «δεν θα φταίει ο ελληνικός λαός γιατί δεν αποφάσισε αυτός να υπάρχουν στα σχολεία αυτή τη στιγμή 27 μαθητές σε κάθε τάξη» ούτε αποφάσισε ο ελληνικός λαός, έξι μήνες πανδημίας στη χώρα, «να μην έχουν ενισχυθεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να συνωστίζονται οι Έλληνες πολίτες σε αυτά και να κρέμονται σαν τα τσαμπιά καθημερινά. «Δεν αποφάσισε ο ελληνικός λαός μαζί σας, να αφήσετε ανοχύρωτο το ΕΣΥ όλο αυτό το διάστημα και να φτάνουν οι γιατροί, όπως στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, να υποβάλλουν παραιτήσεις» είπε ο κ. Ραγκούσης.

Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εγκάλεσε και προσωπικά τον κ. Χαρδαλιά για την αρνητική εικόνα που έδωσε στον ελληνικό λαό. «Δεν σκύψαμε μαζί με σας κ. Χαρδαλιά στο ράσο του ιερέα χωρίς μάσκα μπροστά στις κάμερες» είπε ο κ. Ραγκούσης και στηλίτευσε αντίστοιχα τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιώργο Κουμουτσάκο που έλαβε τη Θεία Κοινωνία μπροστά στα φλας των φωτογράφων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΡΑΣΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!