Ραγκούσης: Ένας οφειλόμενο σχόλιο για τον Καλλικράτη – Επίθεση σε κυβέρνηση και για τα αποθεματικά

«Διαγκωνίζονται για τη συγκομιδή την ώρα που θέλουν να καταργήσουν τη σπορά!». Με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει το -οφειλόμενο, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος- σχόλιο του ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και «αρχιτέκτονας» του «Καλλικράτη», Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στο σχέδιο της κυβέρνησης για την κατάργηση του το εν λόγω αυτοδιοικητικού σχεδιασμού.

«Με υπερχειλίζουσα αλαζονεία και κενότητα, η κυβέρνηση Τσίπρα εξαγγέλει διαρκώς την κατάργηση του Καλλικράτη την ίδια ώρα που για να μην χρεοκοπήσει το κράτος της πασχίζει να οικειοποιηθεί τα αποθεματικά της αυτοδιοίκησης. Αποθεματικά τα οποία λίγοι συνειδητοποιούν ότι η αυτοδιοίκηση πέτυχε -και μάλιστα μέσα στα πέτρινα χρόνια της κρίσης- χάρη στον Καλλικράτη και στους ανθρώπους της. Έναν Καλλικράτη μάλιστα, που καμία τρόικα και κανένα μνημόνιο δεν απαίτησε», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ραγκούσης, κλείνοντας με έναν αιχμηρό τρόπο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Αλλά δυστυχώς αυτό είναι σήμερα το επίπεδο της δημόσιας ζωής στην Ελλάδα. Επίπεδο που διαμορφώνεται έτσι, όχι μόνον από τους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από όσους δεν τολμούν να μιλήσουν για τον Καλλικράτη γιατί φοβούνται τους λαϊκιστές», καταλήγει.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ


Αφήστε μια απάντηση