«Καρφιά» Μπογδάνου για το μεταναστευτικό

Για τις συνέπειες της κατάστασης στο προσφυγικό-μεταναστευτικό στην θητεία της παρούσας κυβέρνησης προειδοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αν η κατάσταση στο προσφυγικό-μεταναστευτικό δεν αλλάξει άρδην, τότε η ΝΔ θα κινδυνεύσει να οδηγηθεί σε κοινοβουλευτική αποσύνθεση. Ολα αυτά στον απόηχο της σύγκρουσης μεταξύ του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, και του υπουργού Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, για τη δομή φιλοξενίας στη Θερμοπύλες.

Συγκεριμένα ο Κ. Μπογδάνος δήλωσε: «Εάν το νέο σύμφωνο για τη μετανάστευση και το άσυλο δεν αποκτήσει χαρακτηριστικά επιβεβλημένης αλληλεγγύης τότε φοβούμαι, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξακολουθήσει, να βρίσκεται σε πορεία αποσύνθεσης». Και πρόσθεσε: «Αυτή η αποσύνθεση θα δει την Ελλάδα να υπόκειται βαριές συνέπειες στη δική μας βάρδια». «Και δεν εννοώ μόνο την κυβερνητική βάρδια εννοώ την κοινοβουλευτική βάρδια της παρούσας κοινοβουλευτικής θητείας» σημείωσε με νόημα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!