Πέμπτη
28
Σεπτέμβριος
Back

Ψήφισαν Κουβέλης – Χρυσόγελος: Η Ελλάδα να πορευτεί μπροστά, προοδευτικά, με ρεαλιστικές λύσεις – «Είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε σε μια προγραμματική συμφωνία»

Στο 5ο Λύκειο Περιστερίου ψήφισαν αμφότεροι οι κ.κ. Φώτης Κουβέλης και Νίκος Χρυσόγελος, επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά».

Σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Κουβέλης είπε: «Οι πολίτες με την ψήφο τους πρέπει να δώσουν εντολή η Ελλάδα να πορευθεί μπροστά, προοδευτικά, με την κοινωνία όρθια. Ο τοπος να φύγει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται»

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσόγελος δήλωσε:«Συμμετέχουμε στην αλλαγή πολιτικής και της αλλαγή της κυβέρνησης με ρεαλιστικές λύσεις για ανεργία, οικονομία, φτώχεια. Είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε σε μία προγραμματική συμφωνία. Δεν αρκεί όμως να συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση. Σημαντικό είναι, να υπάρχει όμως και μια συμφωνία με την κοινωνία. Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη χώρα με όραμα και σχέδιο»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!