Πρώτη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Τσιόδρα: «Καλύπτει την αδράνεια της Κυβέρνησης» (βίντεο)

Η πρώτη ανακοίνωση με απευθείας «πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ κατά Τσιόδρα είναι γεγονός. Ήρθε την ημέρα επανεμφάνισης του καθηγητή, με αφορμή δηλώσεις του για τα ΜΜΜ.

Συγκεκριμένα, με κοινή δήλωσή τους ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης στρέφονται, σε προσωπικό τόνο κατά του Σωτήρη Τσιόδρα, με επίκεντρο την κατάσταση στα ΜΜΜ και τα μέτρα που λαμβάνονται.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση:

«Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η δήλωση αυτή είναι απολύτως ανακριβής!

170 λεωφορεία και 100 τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο με μικρές μόνο επιδιορθώσεις και ανταλλακτικά και την τοποθέτηση οδηγών από το νυν προσωπικό.

Η κυβέρνηση έχει αδρανήσει προκλητικά και ο κ. Τσιόδρας επιλέγει να καλύψει αυτή την αδράνεια. Δυστυχώς»

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, επιτέθηκε συνολικά στη ΝΔ για τις αποφάσεις που λαμβάνει σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία ζητώντας επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, δωρεάν μαζική συνταγογράφηση των τεστ, εμπλοκή της πρωτοβάθμιας υγείας και μαζικές μόνιμες προσλήψεις για τις ανάγκες του ΕΣΥ.

Οι δηλώσεις Τσιόδρα που προκάλεσαν την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Έχουμε τα Μέσα Μεταφοράς. Είναι ασφυκτικές οι συνθήκες, το κατανοώ. Είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να επενδύσουμε σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα Μέσα Μεταφοράς. Το γνωρίζω ότι προσπαθούνε. Εμείς σαν επιστήμονες το λέμε συνέχεια. Προσπαθήστε όσο μπορείτε στο Μέσα Μεταφοράς να αποφύγετε το συνωστισμό. Όσο αυτό είναι εφικτό. Όσο είναι εφικτό».

Δείτε το βίντεο στο σημείο 10:03

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!