Πρώτη διακοπή στην δίκη του Άκη

Πρώτη διακοπή στην πολύκροτη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, που ξεκίνησε  στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απουσία πέντε εκ των συνολικά 19 κατηγορουμένων.

Το δικαστήριο έχει διακόψει τη διαδικασία για περίπου μία ώρα, ενώ ο πρόεδρος ενημέρωσε όλους τους παρόντες μάρτυρες των κατηγορουμένων να αποχωρήσουν, καθώς η σημερινή ημέρα θα αναλωθεί σε διαδικαστικά ζητήματα.

Κατά την εκφώνηση των ονομάτων, δεν ήταν στην αίθουσα η κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή, η πρώην σύζυγός του, Γκούντρουν, και άλλοι 3 συγκατηγορούμενοι.

Ως μάρτυρες υπεράσπισής του, ο Ακης Τσοχατζόπουλος πρότεινε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και μέλη του ΚΥΣΕΑ των επίμαχων περιόδων, καθώς και τρεις πρώην αρχηγούς ΓΕΕΘΑ.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χρ. Κατσιάνης εκφώνησε τα ονόματα των Κ. Σημίτη, Γ. Παπανδρέου, Βάσως Παπανδρέου, Κ. Λαλιώτη, Ευ. Βενιζέλου, Γ. Παπαντωνίου, Θ. Πάγκαλου, Αλ. Παπαδόπουλου, Γ. Ρωμαίου, Αθ. Τζογάνη, Μαν. Παραγιουδάκη και Ν. Κρυονερίτη, ως προτεινόμενους μάρτυρες από τον βασικό κατηγορούμενο, πρώην υπουργό. Όλοι οι μάρτυρες ήταν απόντες.

Ξεκίνησε η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΚΗ


Αφήστε μια απάντηση