Αρνητική η ΔΗΜΑΡ στην πρόταση Βενιζέλου για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές

Aρνητική είναι η ηγεσία και στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην νεα πρόταση του Ευ. Βενιζελου για κοινη κάθοδο στις ευρωεκλογές.

Χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα απηύθυνε εκ νέου  πρόσκληση για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς – και κατά κύριο λόγο της ΔΗΜΑΡ.

Σχετικό άνοιγμα προς τη Δημοκρατική Αριστερά αλλά και άλλες Κινήσεις Πολιτών είχε κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και με την ομιλία του στο πρόσφατο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο και τότε αλλά και σήμερα η Αγίου Κωνσταντίνου είναι αρνητική με την πρόταση.

Μάλιστα, την αποδίδουν στις προσπάθειες του κ. Βενιζέλου να αλλάξει την ατζέντα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι πήγες απο την Αγ. Κωνσταντίνου κάνουν λόγο για «κύκλο αυτοκαταστροφικής εσωστρέφειας» στον οποίο έχει μπει το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι πολύ δύσκολα θα βγει από αυτόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο άρθρο, ο κ. Βενιζέλος καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει το βάρος της εθνικής ευθύνης που του αναλογεί στην προσπάθεια να βγει η χώρα από την κρίση, σημειώνοντας ότι κάποιοι αντί να συμβάλουν ώστε να βρεθεί η Ελλάδα ουσιαστικά ισότιμη και ασφαλής μέσα στην Ευρώπη και στο ευρώ επιμένουν να οικοδομούν στο μνημόνιο μια τεχνητή και νόθα διχοτόμηση των πολιτικών δυνάμεων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]