Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ

«Η κυβέρνηση εξαπάτησε τον λαό», είπε μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.

Λίγες ώρες αφότου γύρισε από το Τέξας των ΗΠΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στη Βουλή και με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τα ξημερώματα ,αλλά και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση πήρε λαϊκή εντολή να επαναδιαπραγματευτεί τα μέτρα λιτότητας, απέτυχε όμως να αξιοποιήσει την λαϊκή εντιολή για επαναδιαπραγμάτευση» και απευθυνόμενος υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στην συνεδρίαση της Ολομελειας της Βουλής είπε:

«Δεν έχετε κοινωνικό έρεισμα και λαϊκή νομιμοποίηση. Ενημερώνω το σώμα ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει χρήση του άρθρου 142 του Κανονισμού της Βουλής και καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Σαμαρά».

«Η καταστροφική πορεία πρέπει να σταματήσει τώρα. Εχουμε χρέος να το κάνουμε. Αυτή την θεσμική εκτροπή δεν δικαιούμαστε να την αποδεχτούμε», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!