Προγραμματικές δηλώσεις: Δείτε live την συζήτηση στην Βουλή

  • Απο stergios
  • 21 Ιουλίου 2019 - 11:18
  • Comments Off

Δεύτερη ημέρα προγραμματικών δηλώσεων σήμερα στη Βουλή.

Η αυλαία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη σηκώθηκε χθες, με την ομιλία του πρωθυπουργού. Ακολούθησαν οι ομιλίες των αρχηγών της αντιπολίτευσης και κάποιων βουλευτών ενδιάμεσα.

Σήμερα, η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζεται με τις τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών και της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί  θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 22 Ιουλίου 2019. Στην ψηφοφορία, η οποία είναι ονομαστική δι’ εκφωνήσεως, ψηφίζουν και οι Υπουργοί και Υφυπουργοί, αν είναι μέλη της Βουλής.

Η Κυβέρνηση απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής, αν η πρόταση εμπιστοσύνης εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων Βουλευτών, η οποία όμως δεν επιτρέπεται να είναι μικρότερη από τα δύο πέμπτα (2/5) του όλου αριθμού των Βουλευτών.

Δείτε live από τη βουλή τις ομιλίες επί των προγραμματικών δηλώσεων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!