Προεκλογική μετάταξη για τη σύζυγο του Θ. Θεοχαρόπουλου -Τι απαντά ο ίδιος (έγγραφα)

Δύο 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές η σύζυγος του Θανάση Θεοχαρόπουλου (πρώην ΔΗΜΑΡ, πρώην ΚΙΝΑΛ και νυν ΣΥΡΙΖΑ) πήρε μετάταξη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το “tomanifesto.gr”, η Φρειδερίκη Γάζαρου (σύζυγος του υπουργού Τουρισμού Θ. Θεοχαρόπουλου) την τελευταία Παρασκευή (24 Μαίου) πριν τις εκλογές πήρε μετάταξη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Η κ. Γάζαρου ήταν αποσπασμένη στο κρατικό ίδρυμα, από τις 18 Ιουλίου του 2018, και 48 ώρες πριν τις ευρω-κάλπες μετατάχθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Θ. Θεοχαρόπουλου το διάστημα των 10 μηνών που ήταν αποσπασμένη δεν πήγαινε στη δουλειά της, λόγω συνεχόμενων αδειών εγκυμοσύνης και λοχείας.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις ξέσπασε ο θόρυβος για τη βροχή μετατάξεων που έγιναν στη Βουλή (βλ. κόρη Τασίας Χριστοδολοπούλου, πρώην σύζυγος Νίκου Βούτση και πολλές ακόμη) ο Τσίπρας σε συνέντευξή του στον Alpha, ζήτησε συγνώμη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

«Έχει και η λασπολογία τα όρια της! Όταν μάλιστα η λάσπη αφορά συζύγους και παιδιά δείχνει το μέγεθος της σήψης ενός μέρους του πολιτικού μας συστήματος που αφορά διαπλεκόμενα ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα. Στο στόχαστρο βρέθηκε η σύζυγος μου, όταν μάλιστα ποτέ και σε καμιά δουλειά της δεν έχει καν αναφέρει ότι είναι σύζυγος μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος με αφορμή δημοσιεύματα για τη σύζυγό του.

«Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο το γεγονός ότι ένα κατευθυνόμενο δημοσίευμα για τη σύζυγο μου από περιθωριακό site που έστησε ενόψει εκλογών η ΝΔ, αναπαράχθηκε με ταχύτητα φωτός από τα συστημικά μέσα που την στηρίζουν. Ο στόχος βέβαια είμαι εγώ και μάλιστα ισχυρών συμφερόντων, λόγω της συνεργασίας μου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων και η αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης τους οδηγεί σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη προσπαθώντας να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας γυναίκες και παιδιά με στοχευμένα δημοσιεύματα. Παλαιοκομματικές κατάπτυστες τακτικές και ο κιτρινισμός στα καλύτερα του. Μια μόλις ημέρα μάλιστα μετά την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου ο ίδιος έλεγε πόσο δήθεν θλίβεται όταν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης φτάνει σε συζύγους και παιδιά.

Τελικά ποιο ήταν το λάθος της συζύγου μου; Ότι πέρασε στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ; Ότι είναι υπεράριθμη και στη συνέχεια πήρε νόμιμη μετάταξη εντός μάλιστα του Υπουργείου Παιδείας; Ότι πήρε άδεια λοχείας και ανατροφής επειδή γέννησε τα δυο μας παιδιά; Τίποτα από όλα αυτά! Απλώς τυγχάνει να είναι σύζυγος μου!

Αιδώς Αργείοι…», καταλήγει στη δήλωσή του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕΤΑΤΑΞΗ, ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΖΗΓΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!