Πότε η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για αποτέλεσμα, έδρες & σταυρούς υποψηφίων

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών αλλά και την Singular Logic, την εταιρεία που «τρέχει» και τις σημερινές εκλογές, η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και των εδρών ανά κόμμα, αυτή τη φορά που θα υπάρχει μία κάλπη, θα γίνει νωρίτερα, δηλαδή, γύρω στις 9 το βράδυ.

Κυριότερη καινοτομία στις σημερινές εκλογές είναι η προμήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων με 12.000 συσκευές τάμπλετ με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό, μέσω των οποίων θα στέλνονται άμεσα τα αποτελέσματα στην εταιρεία, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για μια ασφαλή πρόβλεψη τόσο των εκλογικών αναμετρήσεων όσο και για της σταυροδοσίας των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Επίσης θα προμηθευτούν με 4.500 κινητά τηλέφωνα προκειμένου να μεταφέρουν τα αποτελέσματα από τις 21.000 κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις εταιρείας, με το σύστημα αυτό το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι γνωστό περί τις  9.00 μ.μ, δύο ώρες δηλαδή με το κλείσιμο της κάλπης.

Παράλληλα στο 30% των αποτελεσμάτων (σ.σ. κατά τις 11 βράδυ, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ και την Singular), η εταιρεία θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και τα πρώτα ονόματα των βουλευτών που θα εκλεγούν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΔΡΕΣ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ, SINGULAR LOGIC, ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΑΥΡΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!