Το Ποτάμι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ισπανία

«Η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί με συντονισμένη δράση των μηχανισμών της ΕΕ και των κρατών-μελών, χωρίς όμως κανένα κυνήγι μαγισσών και με σεβασμό στις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού.» τονίζει με σχετική ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχετικά με την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στην Ισπανία.

«13 νεκροί και 130 τραυματίες από 34 διαφορετικές χώρες: τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ισπανία. Όπως όμως, οι επιθέσεις που προηγήθηκαν στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι, στη Νίκαια δεν άλλαξαν τον τρόπο ζωής μας, ούτε φόβισαν τους Ευρωπαίους πολίτες, έτσι και αυτή. «No tenim por», όπως φωνάζουν στην Βαρκελώνη. Ο φόβος δε θα νικήσει. Δε θα τους μοιάσουμε. Ούτε η Ευρώπη θα απαρνηθεί τις δημοκρατικές της αξίες. Δεν αρκούν, όμως, τα ευχολόγια και οι διακηρύξεις για να νικηθεί ο ISIS. Πρέπει να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του. Η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί με συντονισμένη δράση των μηχανισμών της ΕΕ και των κρατών-μελών, χωρίς όμως κανένα κυνήγι μαγισσών και με σεβασμό στις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!