«Ποτάμι Αύριο»: Ανοικτή επιστολή προς τους Βουλευτές του Ποταμιού

Ανοικτή επιστολή προς τους Βουλευτές και Ευρωβουλευτές του Ποταμιού έστειλε το «Ποτάμι Αύριο».

«Φίλε Βουλευτή,

Το ρεύμα «Ποτάμι Αύριο» συγκροτήθηκε και δραστηριοποιείται εντός του πολιτικού φορέα «Το Ποτάμι», με σκοπό την επαναφορά στην αυτόνομη πορεία του και την άσκηση πολιτικής προς όφελος της χώρας, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης.

Είναι καιρός τώρα που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης βρίθουν από «πληροφορίες» σχετικά με επερχόμενες κινήσεις των Βουλευτών του Ποταμιού, κινήσεις που σε μεγάλο βαθμό μπορούν να επηρεάσουν τόσο την κοινοβουλευτική μας παρουσία όσο όμως και την απήχηση του κόμματος στην κοινωνία. Ταυτόχρονα, έχει προκληθεί μεγάλη ανησυχία στα μέλη του Ποταμιού, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη το ζήτημα να ξεκαθαριστεί άμεσα.

Με την επιστολή αυτή λοιπόν σε καλούμε να προβείς σε δεσμευτική δήλωση ότι παραμένεις σταθερά προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες του Ποταμιού, όπως αυτές εκφράζονται από την ιδρυτική του διακήρυξη αλλά και από το συνέδριο του Λαυρίου, στηρίζοντας έμπρακτα την αυτόνομη πορεία του κόμματος με ορίζοντα τις επερχόμενες εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Με εκτίμηση
«Ποτάμι Αύριο»
https://www.facebook.com/PotamiAvrio/
Μέλη από ολόκληρη την Ελλάδα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΡΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!