πορτοσάλτε-για-ρουβίκωνα-μεγάλωσαν-1146211
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 23.03.2023 | 12:22

Πορτοσάλτε για Ρουβίκωνα: «Μεγάλωσαν με 17Ν – Φασισμός είναι, τι θέλατε;»

Ο Άρης Πορτοσάλτε χαρακτήρισε «φασισμό» την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη, απαντώντας σε όσους προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός με την ατάκα «τι θέλετε, πυροβολισμό;»

Την επίθεση του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο ίδιος ανέφερε στο σχόλιό του στον ΣΚΑΪ τα εξής: «Το ότι πήγε ο Ρουβίκωνας κι έγραψε στο σπίτι του Θεοδωράκη… Αυτός είναι ο φασισμός. Τι θέλετε δηλαδή, πυροβολισμό; Ποια είναι η βία; Λένε, “κάνεις έτσι για τα τρικάκια και τις μπογιές”;» αναρωτήθηκε ο Αρης Πορτοσάλτε για το γεγονός ότι κατακρίθηκε στα social media o δημοσιογράφος και τέως αρχηγός του κοινοβουλευτικού κόμματος «Το Ποτάμι» για τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Άρης Πορτοσάλτε χαρακτήρισε «φασισμό» την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη, απαντώντας σε όσους προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός με την ατάκα «τι θέλετε, πυροβολισμό;».

Ο Πορτοσάλτε, κατάφερε να εντάξει στην κουβέντα και την 17 Νοέμβρη, λέγοντας ότι οι υποστηρικτές του Ρουβίκωνα έχουν μεγαλώσει σε σπίτια – όλων μας δηλαδή- την εποχή που όλοι περίμεναν τις προκηρύξεις της “17Ν” με τις οποίες οι κατά συρροή δολοφόνοι δικαιολογούσαν με… σοφία τι παρέμβαση έκαναν με την πιστόλα».