πόλεμος-άδωνι-παππά-on-air-είσαι-άσχετο-1180980
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 18.05.2023 | 21:53

«Πόλεμος» Άδωνι-Παππά on air: «Είσαι άσχετος – Δώστε του μια εκπομπή»

Άγρια κόντρα προέκυψε στον αέρα του Open μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και του άλλοτε υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της αναπτυξιακής τράπεζας, όταν και προέκυψε ο διάλογος:

Άδωνις Γεωργιάδης.: Δεν είναι ο τελευταίος λόγος στην τράπεζα! Αφήστε να το εξηγήσω γιατί δεν το ξέρετε.

Νίκος Παππάς: Τι εννοείται; Τον τελευταίο λόγο τον έχει η τράπεζα!

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν τον έχει η τράπεζα! Αφού το ξέρετε πως είναι το δάνειο; Πείτε μου. Ποια είναι η δομή του δανείου; Ποιο είναι το επιτόκιο;

Νίκος Παππάς: Με συγχωρείτε… Α, καλά τώρα! Άσε τις εξυπνάδες όμως τώρα!

Άδωνις Γεωργιάδης: Επειδή δεν το ξέρεις, θα με αφήσεις να μιλήσω; Επειδή είσαι άσχετος;

Νίκος Παππάς: Α, καλά. Εντάξει.

«Δώστε του μια εκπομπή»

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, Γεωργιάδης και Παππάς «συγκρούστηκαν» και για το ζήτημα του «μπλόκου» στο κόμμα Κασιδιάρη και στις «ορφανές» ψήφους των οπαδών του.

«Δεν ψήφισαν την τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη στη Βουλή, δεν κατέθεσαν υπόμνημα στο δικαστήριο και έχουν πει δημόσια και στη Βουλή ότι είναι αντισυνταγματική η τροπολογία. Άρα έχουν δώσει στον Κασιδιάρη το επιχείρημα για να πάει στο δικαστήριο. Τι κάνουν λοιπόν; Κλείνουν το ματάκι σε όλους τους Χρυσαυγίτες, Κασιδιαραίους για να πάρουν καμιά ψήφο.

Όλα τα άλλα που συζητάμε τώρα είναι… να ‘χαμε να λέγαμε. Εμάς αν θέλουν να μας ψηφίσουν, γιατί δεν ξέρεις ποτέ ποιος σε ψηφίζει, θα μας ψηφίσουν γιατί είμαστε η Νέα Δημοκρατία. Όχι ότι θα παρακαλέσουμε τους φασίστες να μας ψηφίσουν, μην τρελαθούμε κιόλας»

Η τοποθέτηση Γεωργιάδη, προκάλεσε την παρέμβαση του Νίκου Παππά, «τώρα, θα μου επιτρέψετε μια διακοπή. Να με κατηγορήσει για ακροδεξιό ο Άδωνις και να κλείσουμε! Δεν θέλω να μιλήσω» και συνέχισε «Δώστε του μια εκπομπή, ρε παιδιά! Δώστε του μια εκπομπή! Δώστε του μια εκπομπή».