πολάκης-για-κορωνοϊό-τελικά-μας-ήρθε-α-663073
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 10.03.2020 | 20:27

Πολάκης για κορωνοϊό: Τελικά μας ήρθε από πλούσιους και χριστιανούς, όχι από μετανάστες (βίντεο)

Στο ζήτημα του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και εξαπέλυσε επίθεση κατά της Εκκλησίας λέγοντας στη Βουλή  ότι «τέτοιο σκοταδισμό με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, δεν τον περίμενα».

«Το περιμέναμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με βάση την ακροδεξιά λογική ορισμένων αλλά τελικά μας ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς» είπε , κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου «Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας-Ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας».

Αναφερόμενος στη στάση της Εκκλησίας, τόνισε: «Τέτοιο σκοταδισμό με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, δεν τον περίμενα. Εντάξει υπάρχουν οι Αμβρόσιοι και οι χριστιανοταλιμπάν της ακροδεξιάς που έχουν καταλάβει επισκοπικούς θώκους αλλά υπάρχουν και ξύπνιοι άνθρωποι. Να βγαίνει τώρα η Ιερά Σύνοδος και να λέει αυτά; Πού ζούμε; Πρέπει να υπάρξει μια επίσημη απάντηση από το υπουργείο Υγείας. Επίσης ντρέπομαι για μια καθηγήτρια, την κ. Γιαμαρέλου, που ξέρει γράμματα- βέβαια, είχε βαστήξει φανάρι στον κ. Αβραμόπουλο τότε με τα εμβόλια, αλλά ξέρει γράμματα- που βγαίνει και λέει αυτά που λέει για να μην τα χαλάσει με τους παπάδες, αν και ως επιστήμονας ξέρει την αλήθεια».