ποιος-ο-ρόλος-του-γιού-πάτση-στην-νέα-δη-1085740
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 25.10.2022 | 19:12

Ποιος ο ρόλος του γιού Πάτση στην Νέα Δημοκρατία

Η συμβουλευτική του ομάδα ακούει στο όνομα Nexus και έχει ως επικεφαλής της τον Πάρι Πάτση, γιο του Ανδρέα Πάτση.

“Η συνεργασία με την NEXUS παρέχει εξειδικευμένες λύσεις, καινοτόμες ιδέες για τη βελτίωση των δεικτών ανταγωνιστικότητας και επιτυχίας στους επιχειρηματικούς στόχους. Εμπνευστής και επικεφαλής της Nexus είναι ο Πάρις Πάτσης.

Απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικ. Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master’s Degree στα Χρηματοοικονομικά, Ναυτιλιακά και Εμπόριο από το Cass Business School, City University of London.

Επιπλέον, είναι διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα διατριβής τη διαχείριση κόκκινων δανείων, ενώ παράλληλα παρακολουθεί το executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών” μαθαίνουμε από την επίσκεψη στο επίσημο site.

Ο κ. Πάρις Πάτσης όμως είναι παράλληλα και συντονιστής θεματικής ενότητας “Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων” στη Νέα Δημοκρατία όπως προέκυπτε μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης από το επίσημο site του κυβερνώντος κόμματος. Λέμε “προέκυπτε” γιατί η εν λόγω σελίδα κατέβηκε από την ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας λίγο μετά τη διαγραφή του πατέρα του κ. Πάτση.

Ανδρέας Πάτσης: Ο ακραιφνής δεξιός με αδυναμία στα

Ανδρέας Πάτσης: Ο ακραιφνής δεξιός με αδυναμία στα

Αξίζει δεν να σημειωθεί ότι η μετά τον σάλο με την υπόθεση Πάτση η ΝΔ διέγραψε τη σελίδα από τον επίσημο ιστότοπο, για τον υιό Πάτση.