Ποιοι παίρνουν τις έδρες Μεϊμαράκη- Ασημακοπούλου που παραιτήθηκαν

Η Ζωή Ράπτη και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θα καταλάβουν τις δύο έδρες της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών μετά τις παραιτήσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η Ζωή Ράπη είναι δικηγόρος και πρώην γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος. Τη δεύτερη έδρα καταλαμβάνει ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι δεύτερος επιλαχών στη Β΄Αθηνών ήταν ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος όμως δε θα δεχθεί την αφού θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στα Βριλήσσια.

Τρίτος επιλαχών ήταν ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος όμως έχει αποσυρθεί από την πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι κ. Παναγιωτόπουλος καταλαμβάνει τη δεύτερη έδρα που μένει κενή στη Β΄Αθηνών.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής τι θα πράξει η Κατερίνα Μάρκου. Υπενθυμίζεται ότι εφόσον παραιτηθεί η έδρα θα πάει στο Ποτάμι, καθώς η κ. Μάρκου είχε εκλεγεί με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!