Ποιο είναι το σχέδιο για τους προορισμούς που κοκκινίζουν;

Θυμήθηκε να ασχοληθεί με την Κρήτη ο κ. Θεοχάρης αφού το νησί κοκκίνισε. Αυτό τόνισε σε δήλωση της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου και σημείωσε:

Που είναι το covid free καλοκαίρι του κ. Μητσοτάκη; Ποια ακριβώς είναι η προετοιμασία του κ. Θεοχάρη έναντι της ‘Δ’ που θα γινόταν η καλύτερη διαφήμιση της χώρας;

Καμία. Δεν πήραν κανένα μέτρο. Αντί να ενισχύσουν το ΕΣΥ, τις δομές στα νησιά, να εμβολιάσουν έγκαιρα τον πληθυσμό, να εφαρμόσουν ένα αξιόπιστο σύστημα ιχνηλάτησης και εκτεταμένο testing στην κοινότητα, προτίμησαν να θυσιάσουν το τουριστικό προϊόν για να σώσουν τις εμμονές τους.

Η κυβέρνηση άφησε ανοχύρωτα τα νησιά και τον τουρισμό, υποεκτίμησε την πανδημία, εγκατέλειψε επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον τουρισμό που βρίσκονται σε κατάσταση αγωνίας και αβεβαιότητας.

Άφησαν τα νησιά να «κοκκινίσουν» και τώρα δεν έχουν απάντηση:

Ποιο είναι το σχέδιο τους για τους προορισμούς που «κοκκινίζουν»;

Χρειάζεται άμεσα να αναληφθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για να μην ξαναζήσουμε άλλη δυσφήμιση του τουρισμού μας, αλλά και υγειονομική επιβάρυνση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]