πλεύση-ελευθερίας-υποψήφια-έπαθε-μπ-1186955
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 30.05.2023 | 16:33

Πλεύση Ελευθερίας: Υποψήφια έπαθε «μπλακ άουτ» στον «αέρα» δελτίου ειδήσεων (βίντεο)

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να γίνουν πολιτικά σχόλια. Αυτό ισχύει απόλυτα και στην περίπτωση της υποψήφιας,  της «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Μαγνησία, Άννα Κοντογιάννη.

Η κ. Κοντογιάννη εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Astra tv μίλησε η υποψήφια της Πλεύσης Ελευθερίας στη Μαγνησία, Άννα Κοντογιάννη.

Η υποψήφια βουλευτής η οποία ήταν πρώτη σε σταυρούς με το κόμμα της, ρωτήθηκε για το προγραμματικό σχέδιο της Πλεύσης Ελευθερίας για τη Μαγνησία αλλά δεν έδωσε κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Αρχικά μίλησε για την «Μανησία»… Ενώ στην συνέχεια ανέφερε: «Εεε, στη Μαγνησία ακόμη δεν έχουμε κάνει πρόγραμμα για την Μαγνησία. Έχουμε ακόμη ένα μήνα»…

Επειτα, αναφέρθηκε άθελά της στον στον πατέρα της προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο οποίος ωστόσο δεν κατεβαίνει υποψήφιος της εκλογές και ανέφερε: «Μπορεί να σας πουν άλλοι που είναι περισσότερα χρόνια με την Πλεύση Ελευθερίας και τον κ. Κωνσταντόπουλο».

Επίσης, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε τότε αν έχει καταλάβει ότι μπορεί να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. «Όχι δεν το έχω συνειδητοποιήσει» απάντησε η υποψήφια. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και «στους ψήφους» και όχι στις ψήφους για να κάνει στο τέλος κάλεσμα να τους ξαναψηφίσει ο κόσμος για να μπουν στη Βουλή.

Δείτε τη συνέντευξη μετά το 40.22″

Ακολουθεί και το βίντεο με το ιδιαίτερο σχόλιο του Λούμπεν