Πατούλης: Πρόκειται για μια απαράδεκτη πράξη απέναντι σε μια εξαιρετική επιστήμονα

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 18 Οκτωβρίου 2020 - 19:16
  • Comments Off

«Καταδικάζουμε  απερίφραστα την φασίζουσα συμπεριφορά των ατόμων που εισέβαλαν  στο γραφείο της κας Ελένης Γιαμαρέλλου, Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας», αναφέρει σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης.

Στη δήλωση του, για την εισβολή  του «Ρουβίκωνα» στο γραφεί της Ελένης Γιαμαρέλλου, σημειώνει: Πρόκειται για μια απαράδεκτη πράξη , απέναντι σε μια εξαιρετική επιστήμονα και άνθρωπο, την οποία οφείλουν όλοι να καταδικάσουν.

Στην εθνική προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν έχουν θέση ακραίες , αντιεπιστημονικές και ανεύθυνες συμπεριφορές.

Η Πολιτεία έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να προφυλάξει το κύρος και την ασφάλεια του επιστημονικού κόσμου της χώρας, του ιατρικού προσωπικού και των επαγγελματιών υγείας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ, ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!