ΠΑΣΟΚ: Στα «σκαριά» η «Αναπτυξιακή Χάρτα» των περιφερειών

Με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση αλλά και σχεδόν ολόκληρης της κυβέρνησης συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την τρέχουσα εβδομάδα στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, οι συσκέψεις με στόχο την εκπόνηση μιας «Αναπτυξιακής  Χάρτας» για κάθε περιφέρεια.

Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr οι συσκέψεις αυτές τις οποίες οργανώνει το ΠΑΣΟΚ και η Κ.Ο. του κόμματος,  ξεκίνησαν την Πέμπτη με τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και τη συμμετοχή 12 υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης (http://www.aftodioikisi.gr/kommata/10712) και συνεχίζονται της Δευτέρα με τις Περιφέρεις Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Κρήτης, την Τρίτη με την Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, την Τετάρτη με το Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, την Πέμπτη με την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία και την Παρασκευή με την Αττική.

Στις συσκέψεις οι οποίες έχουν στόχο να οριστούν οι προτεραιότητες, οι στόχοι και τα «εργαλεία» των αναπτυξιακών πολιτικών ανά τομέα αρμοδιοτήτων,  συμμετέχουν κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, καθώς και περιφερειάρχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντίστοιχες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και με τους δημάρχους απ’ όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα των συσκέψεων είναι το εξής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!