ΠΑΣΟΚ: «Μυθεύματα» τα σενάρια «μετακόμισης» Βενιζέλου

Με έντονα σκωπτική διάθεση και αιχμές απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε δημοσιεύματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, φέρνοντας τον Πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλαμβάνει θέση επιτρόπου, αποχωρώντας έτσι από την ηγεσία του Κινήματος και τη χώρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με εντυπωσιακή επιπολαιότητα αναπαράγονται από μία συγκεκριμένη κατηγορία μέσων ενημέρωσης σχόλια περί δήθεν πιθανής ανάληψης καθηκόντων μέλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Κι αυτό, παρά την κατηγορηματική διάψευση εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ που θεώρησε αστεία τα σχετικά δημοσιεύματα.

Η αναπαραγωγή αυτού του είδους μυθευμάτων συνιστά ευθεία προσβολή προς τη δημόσια στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου καθ’ όλη την περίοδο της κρίσης κατά την οποία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι προτάσσει μόνο το συμφέρον του τόπου και την ανάγκη σταθερότητας, προκειμένου να βγει οριστικά η χώρα από την κρίση και το μνημόνιο και να επανέλθει σε μία κατάσταση ευρωπαϊκής κανονικότητας. Για το λόγο αυτό, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ παρακαλεί κάποιους που με ευκολία αναπαράγουν τα φτηνά αυτά σενάρια να σκεφτούν πόσο ανόητα και αντιφατικά είναι σε σχέση με το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του.

Εάν ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ως βασικό του ενδιαφέρον την πολιτική του σταδιοδρομία θα είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν επιλογές «ωφέλιμες» ίσως και χωρίς πολιτικό κόστος για τον ίδιο, αλλά όχι για τη Χώρα και για τη Δημοκρατική Παράταξη. Δεν το έκανε όμως και δεν θα το κάνει ποτέ, εις πείσμα όσων θέλουν να τον μετρούν με τα δικά τους κριτήρια».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΣΕΝΑΡΙΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!