ΠΑΣΟΚ: Και επίσημα κατά Μητσοτάκη για την τροπολογία που καταργεί την Διαύγεια – Έκθετη η Χριστοφιλοπούλου που επιχείρησε να τον καλύψει

Τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο προσπάθησε να καλύψει στη Βουλή η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου ρίχνοντας την ευθύνη στον Γκίκα Χαρδούβελη, «δείχνει» ως υπεύθυνο για την τροπολογία που στην ουσία καταργεί τη Διαύγεια.

«Υπογραμμίζουμε ότι ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης είχε αποδεχθεί και υπογράψει τη σχετική τροπολογία που είχε εισηγηθεί το υπουργείο Οικονομικών», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την ικανοποίησή του σχετικά με την παρέμβαση της Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύης Χριστοφιλοπούλου με την οποία απεσύρθη διάταξη που είχε κατατεθεί στη Βουλή και με την οποία εξαιρούνταν διοικητικές πράξεις από την υποχρεωτική δημοσίευσή τους στη «Διαύγεια».

Υπογραμμίζουμε ότι ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης είχε αποδεχθεί και υπογράψει τη σχετική τροπολογία που είχε εισηγηθεί το υπουργείο Οικονομικών.

Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να υπονομεύσει το πρόγραμμα «Διαύγεια» και τη πλήρη διαφάνεια που εξασφαλίζει στις πράξεις της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά πρωτοστατεί στη Βουλή στο να αναρτούν υποχρεωτικά  τα στοιχεία τους στη «Διαύγεια» και νέοι φορείς όπως οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΣΟΚ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!