πασοκ-η-άγνοια-ενός-πρωθυπουργού-πισ-1129947
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 14.03.2023 | 22:49

ΠΑΣΟΚ: «Η άγνοια ενός πρωθυπουργού πιστοποιεί την αναξιοπιστία του»

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Οικονόμου, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, δήλωσε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση του ΟΣΕ δεν ήταν γνωστή στον πρωθυπουργό.

«Ζούμε, τελικά, στη χώρα όπου όλα γίνονται ‘με εντολή Μητσοτάκη’, εκτός εάν είναι λάθος, οπότε ο ίδιος δήθεν ‘δεν γνωρίζει τίποτα’», σημείωσε ο κ. Μάντζος.

Τόνισε, μάλιστα, πως «η υποτιθέμενη άγνοια του κ. Μητσοτάκη δεν είναι ελαφρυντικό, αλλά επιβαρυντική περίσταση».

Και προσέθεσε ότι «πιστοποιεί την αναξιοπιστία του», σχολιάζοντας πως η άγνοια «είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων επιλέγουν να αποκρύψουν την ευθύνη τους, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη του λαού και περιφρονώντας το καθολικό αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη».

«Όπως αποδεικνύει η εκδήλωση, που οργάνωσαν τον Μάρτιο του 2019», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «η Νέα Δημοκρατία ήξερε τα πάντα για τα εκκρεμή έργα ασφάλειας και τα προβλήματα στους σιδηροδρόμους, μήνες πριν αναλάβει την εξουσία».

«Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει ένα φύλλο συκής, μα αδυνατεί να κρύψει τη γύμνια του βασιλιά», υποστήριξε.

«Και γνώριζε και μπορούσε να τα αλλάξει. Αλλά αδιαφόρησε και προτίμησε να ευνοήσει φίλους, παρά να παρέχει ασφάλεια στις μεταφορές για τους πολίτες», κατέληξε στη δήλωσή του ο Δημήτρης Μάντζος.