πασοκ-για-χατζηδάκη-γιατί-δεν-ενημερώ-1127914
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 26.01.2023 | 16:20

ΠΑΣΟΚ για Χατζηδάκη: Γιατί δεν ενημερώνεται στο αφτί για την παρακολούθησή του;

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ την ομιλία του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, στη Βουλή, στο πλαίσιο της πρότασης μορφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές και τις παράνομες παρακολουθήσεις.

Ειδικότερα, από το ΠΑΣΟΚ διερωτούνται για τον κ. Χατζηδάκη «γιατί δεν περνά και ο ίδιος να ενημερωθεί στο αφτί …«δια την υποθέσιν του» , όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη;». Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Documento ο γαλάζιος υπουργός ήταν επίσημος στόχος παρακολουθήσεων της ΕΥΠ.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ:

Ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, συνεχίζει τις δημόσιες εκκλήσεις του προς τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ.

Γιατί δεν περνά και ο ίδιος να ενημερωθεί στο αφτί …«δια την υποθέσιν του» , όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη;

Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν ξεσκεπάζει τα περιβόητα ρυπαρά αυτονομημένα δίκτυα της ΕΥΠ, που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης;

Πράγματι, «ένοχος ένοχον ου ποιεί».

Το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα. Απέναντι σε αυτή τη συζήτηση ενόχων, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα δώσει την διέξοδο από το σπιράλ τοξικότητας, που εγκλωβίζει τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και τις οδηγεί σε έναν συμβιβασμό με ένα μέλλον χαμηλών προσδοκιών.