ΠΑΣΟΚ: «Δεν είχαμε ενημερωθεί για τους αναπληρωτές»

Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση του πρωθυπουργού να συστήσει θέσεις αναπληρωτών υπουργών στα υπουργεία, «ακόμα και σε εκείνα όπου δεν υπάρχουν τέτοιες θέσεις», αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του Γραφείου Τύπου του Κινήματος.

Ωστόσο, δεν εκφράζεται διαφωνία προς την ενέργεια του πρωθυπουργού και διατυπώνεται μια γενική και πάγια θέση ότι «το κυβερνητικό σχήμα πρέπει να είναι όσο γίνεται λιτό και λειτουργικό». Τονίζεται δε ότι «το βάρος πρέπει να δοθεί στα υπουργεία που σηκώνουν το βάρος των μεταρρυθμιστικών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών».

Πάντως, στο ίδιο σημείωμα, μεταξυ αλλων, γίνεται αναφορά σε «αρνητικά δείγματα» από την πλευρά των Κωστή Χατζηδάκη και Κώστα Μουσουρούλη. Ο κ. Χατζηδάκης επικρίνεται για το ζήτημα της λειτουργίας των καταστημάτων και τις Κυριακές και οι σχετικές δηλώσεις του χαρακτηρίζονται «εκβιαστικές». Ο κ. Μουσουρούλης επικρίνεται για τη στάση του στο άρθρο 19 του νομοσχεδίου για τη ναυτιλία, το οποίο καταψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικα το ΠΑΣΟΚ θεωρεί αναγκαία, προκειμένου να αποφεύγονται παρόμοια φαινόμενα, την «ολοκληρωμένη και συστηματική επικαιροποίηση της συμφωνίας προγραμματικής σύγκλισης των τριών κομμάτων».

Διαβάστε επίσης

Αντιδρά η ΔΗΜΑΡ στο «καπέλο» Μανιτάκη

Ανασχηματισμός με νέο «καπέλο» Σαμαρά σε Μανιτάκη

Κυβέρνηση: Γκάζι και προβληματισμοί για τις απολύσεις

«Λίστα Σταμάτη»

Ένας «επιτηρητής» (του Αντώνη) για τον Αντώνη…

Μανιτάκης-Βολουδάκης: Οι απολύσεις έφεραν ρήξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΗΜΑΡ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΚΑΠΕΛΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!