πασοκ-aνακοινώθηκαν-οι-νέοι-τομεάρχες-1098314
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 25.11.2022 | 18:41

ΠΑΣΟΚ: Aνακοινώθηκαν οι νέοι Τομεάρχες – Μέσα Αρναούτογλου και Λάσπα

Πρόσωπα έκπληξη περιλαμβάνονται στους επικεφαλής τον τομέων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου αναλαμβάνει αναπληρωτής γραμματέας του τομέα Πολιτικής Προστασίας, η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα αναλαμβάνει τον τομέα του Εθελοντισμού, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος ανέλαβε τον τομέα Τουρισμού.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλους, ο δημοφιλής συνταξιούχος ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας ανέλαβε αναπληρωτής γραμματέας Προστασίας του Πολίτη.

Οι Χάρης Δούκας, Ηλίας Κικίλιας, Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Μανώλης Βελεγράκης, Χρήστος Κακλαμάνης, Θανάσης Πετρόπουλος και οι πρωην υπουργοί Γιώργος Κουτρουμάνης, Γιάννης Κουτσούκος και Γιώργος Πεταλωτής αναλαμβάνουν το βάρος καίριων τομέων όπως η ενέργεια, η οικονομία, η εργασία και κοινωνική ασφάλιση, η αγροτική ανάπτυξη, οι θεσμοί και η Δικαιοσύνη.

Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά συγκροτείται τομέας Ιδιωτικού Χρέους και Προστασίας των Δανειοληπτών, χαρτοφυλάκιο που θα έχουν ο Δημήτρης Σπυράκος και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος που θεωρείται ειδήμων.

Στα «βαριά» βιογραφικά συγκαταλέγονται ο Γιώργος Παλαιοδήμος με θητεία στον ESM, o Αλέξανδρος Ραγκούσης, με διεθνή εμπειρία σε πολιτικές ανάπτυξης, εμπορίου και επενδύσεων στην Παγκόσμια Τράπεζα, ο Κωνσταντίνος Τσάνης, εμπειρογνώμονας ψηφιακής διακυβέρνησης στην Ουάσγκτον και άλλοι.

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι τομείς Εξωτερικών, Αυτοδιοίκησης και Απόδημου Ελληνισμού.

Αναλυτικά όλοι οι επικεφαλής των τομέων και οι αναπληρωτές τους: